perhatian kepada semua syaitan dan iblis...

Sunday, August 8, 2010
By zuhimi
ha.... ni ade pengumuman untuk syaitan dan iblis yang membaca blog aq nieh (kalau ada la), aq cume nak umumkan satu bende je... korang nye masa dah semakin suntuk dah ni, tinggal beberapa hari je lagi sebelum korang akan digari...


kepada pembaca yang beragama islam pulak... tinggal beberapa hari je lagi sebelum bulan Ramadhan al-mubarak tiba... 




semoga kita dipanjangkan umur sehingga memasuki bulan ramadhan yang mulia... amin...
excited ni dah nak puasa...

berkenaan dengan puasa ni... aq ade la pesanan ckit bukan berniat untuk menegur... sekadar mengajak kepada kebaikan... bukan aq ni 'perfect' sangat... aq dengan sukanya nak mencabar kepada perokok yang membaca bellog nieh... kalau boleh... jadikanlah bulan puasa ni sebagai satu ^%$^ untuk korang berhenti....


alang-alang korang tahan rokok tu 13-14 jam... kan bagus kalau korang berhenti je terus, walaupun mungkin susah... tapi berbaloi-baloi pe... memang la susah nak berhenti... dah addict la katekan... tapi bulan ramadhan nantikan syaitan dah x ade... aq rasa lebih senang untuk korang berhenti merokok di bulan ramadhan berbanding dengan bulan yang lain...  aq rasa korang lebih 'macho' kalau dapat melawan nafsu merokok...
tapi kalau korang terus jugak...  'sory to say' dah sah la korang belum dapat mengawal nafsu korang... cubalah kawai saudaraku... berubah la sebelum kamu diubahkan...
semoga berjaya.... azam aq bulan ramadhan ni agar dapat menemui malam lailatulqadar...amin... semoga korang juga menemui malam itu...





1 comments:

August 14, 2010 at 1:28 AM CrewFathi

salam ramadhan.. korang sila follow blog movie ini jap.. ---> http://terbarumovie.blogspot.com/ [sambil korang follow.. korang leh download movie terbaru.. Movie Tekken & Ong Bak 3 pon dah keluar dah.. =) ]

addddd

Followers

izuhi One Line Description Avatar Logo new theme by izuhi... thanks to bloger :-p

Blogger Buster LogoSmashing Logo© izuhi.