sekitar sambutan jubli emas SMKDB

Friday, June 4, 2010
By zuhimi
bercakap tentang sambutan 50 tahun SMKDB, sebenarnya selepas sambutan pon aku dah terfikir nak buat entry tentang sambutan tu, tapi disebabkan wire connection antara camera dan pc dah main nyorok-nyorok, tertangguh la entry ni...

memandangkan aku tak dapat datang time perasmian sebab ade tusyen, jadi gambar pown x seberapa la, tapi 'dibackup'kan dengan gambar-gambar curi...

jom tengok gambar yang ada...



gimik perasmian oleh datuk Dr. Ir Wee Ka Siong...



persembahan dari pelajar SMKDB

bebebebelooooooonnn...







gambar-gambar pelajar dan guru yang hadir





ni pulak antara aktiviti yang ditawarkan pada hari tersebut, rugi kalau tak cuba...

climbing wall

flying fox

Add Video
ha, yang ni aq tak tau, acara baling dan sambut piring kot...

yang ni main lompat-lompat atas trampoline

yang ni chong paling suka, paintball


@chong, budak ni tembak pown kene tin tu chong :-p





hot model dari warga SMKDB sendiri


the 'best'est teacher


satu-satunya pertunjukan robot yang diadakan
yang ni tak tau la dapat sambutan ke tak...



antara gerai yang dibuka oleh guru dan pelajar




sekitar perkhemahan unit beruniform


dah tammat....
tu je la gambar yang sempat diambil...
nak tengok gambar selebihnya klik sini zuhi mi

2 comments:

June 4, 2010 at 11:10 PM Loq

Mana kau curik gambar robot puppy tu?

June 6, 2010 at 10:34 PM izuhi

amik kat profile ckgu/ustazah Jannah kat fb

addddd

Followers

izuhi One Line Description Avatar Logo new theme by izuhi... thanks to bloger :-p

Blogger Buster LogoSmashing Logo© izuhi.